Mięso i drób
Zobacz jak mięso i drób wpływa na Twoje zdrowie zależnie od grupy krwi.
Legenda do tabel żywności
0 - obojętne dla organizmu
+ - wskazane dla organizmu
- - niekorzystne dla organizmu
produkt / grupa krwi | 0 | A | B | AB |
---|---|---|---|---|
Baranina | + | - | + | + |
Bażant | 0 | - | 0 | 0 |
Bekon | - | - | - | - |
Cielęcina | + | - | 0 | - |
Gęś | - | - | - | - |
Indyk | 0 | 0 | 0 | + |
Jagnięcina | + | - | + | + |
Kaczka | 0 | - | - | - |
Królik | 0 | - | + | + |
Kurczak | 0 | 0 | - | - |
Szynka | - | - | - | - |
Wątroba | + | - | 0 | 0 |
Wieprzowina | - | - | - | - |
Wołowina | + | - | 0 | - |